اکبر ابولزاده از زندان تبریز آزاد شد
- توضیحات
- منتشر شده در چهارشنبه, 28 خرداد 1393 21:15
آذوح: ساعاتی پیش اکبر ابولزاده از فعالان آذربایجانی بازداشت شده در اعتراضات ۲۰ خرداد تبریز با قرار وثیقه از زندان این شهر آزاد شد.
بنا به اطلاع اویان نیوز، چهارشنبه ۲۸خرداد۹۳ اکبر ابولزاده با قرار وثیقه ۱۰۰ میلیون تومانی از زندان مرکزی تبریز آزاد شد.
عبدالله نوری همچنان در زندان مرکزی تبریز در بازداشت بسر می برد.
همچنین روز ۲۶خرداد۹۳ نیما عباسپور، وحید ولیزاده و میر یاسین سید حسینی پس از یک هفته بازداشت با قرار وثیقه ۱۰۰ میلیون تومانی از زندان مرکزی تبریز آزاد شدند.
وی روز ۲۰خرداد۹۳ در جریان اعتراضات مردمی به بی توجهی مسئولان نسبت به خشک شدن دریاچه اورمیه از سوی ماموران امنیتی بازداشت شد.
چهارشنبه ۲۱خرداد۹۳ دادگاهی در تبریز برای میر یاسین سید حسینی(فعال دانشجوی دانشگاه تبریز اهل خوی)، اکبر ابولزاده (فعال مدنی اهل اهر) ، نیما عباسپور(فعال مدنی اهل تبریز)، عبدالله نوری (فعال مدنی اهل تبریز) و وحید ولیزاده (فعال مدنی) بمدت ۱ ماه قرار بازداشت صادر کرد.
اتهام این افراد اجتماع و تبانی عنوان شده و برای هریک قرار وثیقه ۱۰۰ میلیون تومانی صادر شده است.
عصر سه شنبه ۲۰خرداد۹۳ شماری از شهروندان و فعالان آذربایجانی در اعتراض به بی توجهی مسئولان به خشک شدن دریاچه اورمیه در میدان آبرسان تبریز تجمع اعتراضی برگزار کردند.
در پی این تجمع ماموران امنیتی با حمله به معترضان اقدام به ضرب و شتم ایشان نموده و تعدادی از معترضین را بازداشت کردند. دست کم ۱۴ نفر در شهر تبریز از سوی ماموران امنیتی بازداشت و به بازداشتگاه پلیس امنیت اخلاقی تبریز (صائب) انتقال یافتند.