ساخت پنج مرکز بهداشتی در ماکو (ماکی) به تعویق افتاد

آذوح: احداث پنج مرکز بهداشت روستایی در ماکو به علت عدم وصول بودجه به تعویق افتاد. فرماندار ماکو از تعویق احداث پنج پروژه ایجاد مرکز بهداشت روستایی تا یک سال دیگر در این شهر خبر داده و علت اصلی آن را عدم وصول بودجه ذکر کرد.
حمید احمدیان اظهار کرد: کادر پرستاری و نیروی انسانی مراکز بهداشت و بیمارستان ماکو نیز با کمبودها و نواقصی همراه است و جوابگوی نیازمندی های بخش بهداشتی و درمانی این شهر نیست اما فعلا باید این مراکز احداث شوند و در مرحله‌ی بعدی، اقدام به استخدام نیروی کار متخصص نماییم.
احمدیان در بخشی دیگر از سخنان خود نبود پزشک متخصص در رشته های مختلف را نیز از دیگر مشکلات حوزه سلامت ماکو عنوان و تصریح کرد: امکانات موجود در بیمارستان ماکو نمی‌تواند نیازهای این منطقه را پوشش دهد بنابراین نیاز به تجهیز دارد.
فرماندار ماکو ارائه خدمات آموزشی بهداشتی و درمانی را در ارتقاء سطح بهداشت و سلامت جامعه موثر خواند و افزود: ضرورت دارد که رسانه های مکتوب، رسانه ملی و برخی متولیان امر در این مسیر اقدامات تاثیرگذار و شایسته ای انجام دهند.
پیشتر فرماندار ماکو وعده‌ی احداث پنج پروژه ایجاد مرکز بهداشت روستایی را تا پایان امسال داده بود که به گفته‌‌ی وی، به علت عدم وصول بودجهی کافی به ماکو، احداث این مراکز تا سال دیگر به تعویق می‌افتد.
Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn