قسمتی از حاشیه‌های دیدار تراختور آزربایجان و استقلال تهران/جو شدید امنیتی در تبریز ــ ویدئو و تصاویر

آذوح: از سری مسابقات لیگ برتر از هفته‌ی چهاردهم دیدار دو تیم تراختور آزربایجان و استقلال تهران با حضور بیش از ۶۵ هزار هوادار آزربایجانی از شهرهای مختلف آزربایجان در ورزشگاه سهند تبریز با نتیجه تساوی ۲ بر ۲ به اتمام رسید.
قسمتی از حاشیه‌های این دیدار
بنا به اطلاع گروه خبری ـ تحلیلی تبریز سسی، قبل از ظهر امروز سیل عظیم هواداران به سوی ورزشگاه روانه گردیده بود.
تمام مسیرهای منتهی به ورزشگاه با ترافیک بسیار شدید مواجه گردیده است. به طوری که با وجود قرارداده شدن ماشین‌های مخصوص برای هواداران عده‌ای از آنها ترجیح داده‌اند پیاده این مسیر را طی کنند تا زودتر به ورزشگاه برسند.
اطراف ورزشگاه ترافیک سنگینی وجود دارد. برخی از تماشاگران بازی ماشین‌های خود را در وسط اتوبان گذاشته‌اند.
پرچم‌های قرمز رنگ تراختور در ورزشگاه سهند در حال اهتزاز بوده و تماشاگران تیم آزربایجان با موج مکزیکی به تشویق تیم خود مشغول هستند.
با وجود دعوای باشگاه استقلال مبنی بر اختصاص یافتن ده درصد ظرفیت ورزشگاه به هواداران این تیم، فقط چهل نفر از هواداران این تیم در طبقه دوم ورزشگاه حضور دارند.
زمان اعلام اسامی بازیکنان تراختور از سوی گوینده ورزشگاه، تک تک بازیکنان به شدت از سوی هواداران تشویق شدند.
بازار فروش پرچم در ورودی‌های ورزشگاه به شدت داغ است و تنها پرچم قرمز رنگ بین تماشاگران فروخته می‌شود.
در این دیدار بیش از ۶۵ هزار هوادار آزربایجانی از شهرهای مختلف آزربایجان از جمله اردبیل، اورمیه، قوشاچای، سولدوز، سراب، ورزقان، مرند و … در ورزشگاه سهند تبریز حضور داشتند.
شعارهایی از جمله ” یاشاسین آزربایجان”، ” تراختوری ائل ایسته‌ر ـ شرفلی میللت ایسته‌ر”،” آزربایجان دیاریمیز ـ تراختور افتخاریمیز” و … سر داده شد.
تعداد تماشاگران حاضر در ورزشگاه از بلندگوی ورزشگاه، ۶۵هزار نفر اعلام شد. در حالی است واقعیت بیش از آن را نشان می‌داد. علیرغم این تعداد تراختور رکور هواداران در این فصل را به نام خود ثبت کرد.
حدود ۵۰ هوادار استقلال در طبقه‌ی بالایی ورزشگاه حضور داشتند.
بسیاری از تماشاگران تیم تراکتورسازی در بالای طبقه‌ی اول ورزشگاه، ایستاده بازی را تماشا می‌کردند.
تماشاگران حاضر، موج مکزیکی زیبایی را در ورزشگاه راه انداخته بودند.
در این دیدار آرش برهانی در دقیقه ۶۲و امیرحسین صادقی در دقیقه ۹۰+۵ برای استلال تهران و شاهین ثاقبی در دقیقه ۷۵و لوسیانو ادینهو در دقیقه ۸۶ برای تراختور آزربایجان گلزنی کرده‌اند.
لوسیانو ادینهو پس از گل پیروزی تیمش، شادی گل جالبی را به نمایش گذاشت و دوربین یکی از عکاسان کنار زمین را گرفت و اقدام به عکس گرفتن کرد.
یکی از هواداران تراختور دچار حالت بیهوشی شد.
جو شدید امنیتی در تبریز
پس از دیدار تراختور آزربایجان و استقلال تهران در سطح شهر تبریز جو شدید امنیتی حاکم می‌باشد. ماموران نیروی انتظامی و یگان ویژه با حضور بر سر چهار راه‌ها و خیابان‌ها با شهروندان تبریز برخورد خشونت آمیز دارند.
Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn