معاون استاندار: آذربایجان شرقی می‌تواند بدون بودجه دولت، خود را اداره کند

آذوح: معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی گفت: آذربایجان شرقی یکی از استان‌هایی است که می‌تواند با استفاده از ظرفیت‌ها و منابع موجود بدون بودجه دولت خود را اداره کند و امروز باید با این رویکرد به مدیریت نگاه کنیم.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، محمدصادق پورمهدی در جمع فرمانداران استان آذربایجان شرقی، خاطرنشان کرد: سرمایه‌های مردم و بخش خصوصی می‌تواند کارهای بزرگی را انجام دهد و مهم این است که اعتماد مردم را برای به صحنه آوردن سرمایه‌ها و توانمندی‌های خود جلب کنیم.
معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی با بیان این که دولت در نه ماهه نخست سال جاری، ۲۰۰ میلیارد تومان به شهرداری‌ها و ۵۰ میلیارد تومان به دهیاری‌های استان کمک کرده است، افزود: این اعتبار باید صرف امور عمرانی شود نه امور جاری، بنابراین لازم است فرمانداران بر هزینه‌کرد آن نظارت داشته باشند.
وی با تاکید بر نظارت دقیق بر کیفیت پروژه‌های عمرانی، از فرمانداران خواست در این زمینه از کارشناسان خبره استفاده کنند.
پورمهدی همچنین نظارت بر ساخت و سازهای شهری، تعامل فرمانداران با دستگاه‌های اجرایی و حضور بیشتر مدیران اجرایی استان در شهرستان‌ها را مورد تاکید قرار داد.
وی با اشاره به برخی گزارش‌ها از نحوه برخورد ادارات شهرستانی با مردم، از فرمانداران خواست نظارت خود بر عملکرد ادارات را تشدید کنند.
Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn