اسدالله اسدی باره دیگر در بازپرسی زندان اوین تفهیم اتهام شد
- توضیحات
- منتشر شده در پنج شنبه, 30 بهمن 1393 10:35
آذوح: اسدالله اسدی باره دیگر در شعبه ۵ بازپرسی شهید قدوسی زندان اوین تفهیم اتهام شد.
بنا به اطلاع اویان نیوز، اسدالله اسدی پزشک و فعال ملی – مدنی آذربایجانی به اتهام تخریب اموال دولتی و اخلال در نظم زندان، در شعبه ۵ بازپرسی شهید قدوسی زندان اوین تفهیم اتهام شد.
با وجود اظهار پزشک زندان اوین مبنی بر عدم تحمل حبس به دلیل «شرایط روانی نامساعد» مسئولان این زندان در صدد افزایش دوران محکومیت وی می باشند.
براساس این گزارش، از زمان انتقال اسدالله اسدی به بازپرسی زندان اوین (۴-۵ روز گذشته) تاکنون تماسی با خانواده ی خود نداشته است که این امر موجب نگرانی در خصوص شرایط سلامتی این زندانی عقیده ای شده است.
روز ۲۳شهریور۹۳ اسدالله اسدی پس از بروز درگیری در بند ۷ زندانی اوین به سلول انفرادی این زندان انتقال یافته بود.
ظهر روز سهشنبه ۲۱مرداد۹۳ در ادامه پروژه انحلال بند ۳۵۰ زندان اوین، اسدالله اسدی به همراه ۲۶ زندانی دیگر از این بند به قرنطینه بند ۷ اوین منتقل شدند.
اسدالله اسدی در حال گذراندن دوران ۵ سال محکومیت خود در زندان اوین تهران می باشد.
اسدالله اسدی روز ۱آبان۹۲ برای اولین بار و پس از ۳ سال حبس به مرخصی استعلاجی اعزام شده بود.
اسدالله اسدی داغداغان روز ۲۳تیر۸۹ از سوی ماموران امنیتی در تبریز بازداشت شد، وی پس از تحمل ۵ ماه حبس در سلولهای انفرادی اداره اطلاعات تبریز به تهران منتقل شده و ۴ ماه دیگر را نیز در انفرادی بندهای ۲۴۰ و ۲۰۹ زندان اوین به سر برد.
این پزشک۵۳ ساله آذربایجانی به دلیل فشارهای روانی و جسمانی که در طول مدت بازداشت از سوی بازجویان و ماموران امنیتی به وی اعمال گشته از ناراحتی عصبی، قلبی، گوارشی، دهان، دندان و ضعف بینایی و آرتروز گردن رنج می برد.
این فعال آذربایجانی به اتهام همکاری با دول متخاصم ، و ظاهرا عضویت در حزب خلق مسلمان ، از سوی شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب تهران به ریاست قاضی صلواتی ، به ۱۰ سال حبس تعزیری محکوم گردید.
این حبس در دادگاه تجدید نظر به ۵ سال کاهش یافت.
این فعال سیاسی آذربایجانی در سال ۱۳۷۳ شمسی نیز به اتهام عضویت در حزب خلق مسلمان متهم شده و از ادامه فعالیت در آموزش و پرورش منع گردید.
وی سالیان سال ، در مناطق محروم روستاهای قره داغ هر هفته ، داوطلبانه با حضور در روستاهای منطقه قره داغ به ویزیت و مداوای بیماران به صورت رایگان می پرداخت.
اهالی منطقه قره داغ، به دلیل خدمات انسان دوستانه ی این پزشک ، با تهیه طوماری از ۸۰ روستا، ضمن اعتراض به حکم صادره، خواستار آزادی هر چه سریعتر وی شده بودند.