مدیرعامل شهرداری اورمیه؛ به خاطر هواداران صورت جلسه را امضا کردم
- توضیحات
- منتشر شده در دوشنبه, 24 فروردين 1394 01:09
آذوح: نشست خبری مدیرعامل باشگاه شهرداری اورمیه با حضور جمع کثیری ازخبرنگاران و نمایندگان خبرگزاری ها برگزار شد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه فرهنگی ورزشی شهرداری اورمیه ، نشست خبری احد یوسفی مدیرعامل باشگاه فرهنگی ورزشی شهرداری اورمیه امروز شنبه بیست ودوم فروردین ماه از ساعت ۱۳ با حضور جمع کثیری از خبرنگاران ، نمایندگان خبرگزاری ها و نمایندگان مطبوعات و … در محل باشگاه شهرداری اورمیه برگزار شد و تا ساعت ۱۵ به طول انجامید.
در شروع این نشست خبری ، مدیر عامل باشگاه شهرداری اورمیه از حضور خبرنگاران تشکر و قدرانی کرد و افزود:از حمایت های خبرنگاران عزیز در سال ۱۳۹۳ تشکر و قدردانی میکنم که به خوبی دست باشگاه را گرفتند و کمک زیادی در این خصوص نمودند. موفقیت هایی که در سال ۱۳۹۳ باشگاه شهرداری اورمیه به دست آورد مرهون خداوند متعال و حمایت های شورای شهر و شهرداری اورمیه و هوادران و اصحاب رسانه و خبرنگاران عزیز و بزرگوار بوده است.
یوسفی ادامه داد:موضوعاتی که باعث شد نشست خبری را ترتیب بدهیم مهم ترین آن صورت جلسه منتشر شده می باشد.
وی اظهار کرد:بحث اول قضیه ، صورت جلسه ای است که در یگان ویژه تهران امضا شده است . خوشبختانه افراد بازداشتی که در تهران بودند کاملا قضیه را مشاهده کردند. متاسفانه در فینال لیگ برتر والیبال خواسته یا ناخواسته اتفاقات زشتی رخ داد که دل همگان و همشهریان را آزرد. حوالی ساعت ۷:۳۰ شب افرادی به بنده مراجعه کردند که دو نفر از افراد اعزامی در بین اتوبوس ها کم است .و بعد از پیگیری و آمار گرفته شده مشخص شد که ۲ نفر در بین هوادران اعزامی مان نیستند .و تا ساعت ۲۳ شب در تهران با کمک دکتر ضیائی و آقای کریم فروزان به شدت پیگیری این موضوع شدیم که مشخص شد دو تن از تماشاگران کم سن و سالمان توسط پلیس بی دلیل دستگیر و بازداشت شده اند.
یوسفی ادامه داد:اصلا منکر این صورت جلسه نسیتم و هرکسی به جای بنده بود صورت جلسه را امضاء می کرد.و اگرچنانچه آنرا امضا نمی کردم باید تا روز ۱۳ فروردین دو نفر از هواداران و همشهریانم در بازداشتگاه می ماندند و سپس به مراجع قضایی معرفی می شدند.من به خاطر همشهریانم باید امضاء می کردم و به خاطر همشهریانم هم که شده فراتر از این تعهد را هم امضا می کردم زیرا مسئولیت این دو هوادار در تهران تا زمان برگشت به اورمیه بر عهده ما بود و بنده باید آنها را حمایت میکردم.در حالیکه اگر پیگیر بازداشت شدگان نمی شدم صورت جلسه ای هم در کار نبود که در آن صورت به هوادارانمان خیانت و پشت کرده بودم!
وی در خصوص برخی شایعات هم گفت:خود بنده از یگان ویژه استان تشکرو قدرانی نموده ام که با مدیریت خوب در بازی های خانگی تیم شهرداری اورمیه باعث شدند که هیچ مشکلی پیش نیاید.
متاسفانه برخی رسانه های خارج از استانی فقط به این صورت جلسه اشاره می کنند و می خواهند با اعلام این صورت جلسه بین رسانه های داخل استانی و محلی ایجاد نفاق نمایند .این در حالی که مستندات و مدارک مان را به تمامی نهاد ها ارائه کرده ایم.مستندات ما رسمی است ولی مدارک ارائه شده آن ها هیچ ارزش حقوقی ندارد.که در این خصوص از رسانه های استانی باز هم تقدیر و تشکر می کنم و خبرنگاران اثبات کرده اند که واقعا پشت همدیگر هستند.
یوسفی ادامه داد:واقعا جای غرور است که مسئولین استانی در این قضیه با یکدیگر همدل و یکسو هستند و از نمایندگان شهر اورمیه هم تشکر می کنم که از همان شب اتفاق قضیه را به جد دنبال می نمایند.
مدیرعامل باشگاه شهرداری اورمیه در خصوص برخی ادعاها در خصوص عدم اعتراض باشگاه با انجام بازی فینال و نحوه برگزاری مرحله پلی آف اشاره کرد و افزود:قبل از رسیدن بازی ها به مرحله پلی آف جلساتی در فدراسیون والیبال تشکیل یافت و ما نیز پیشنهادات خود را اعلام کردیم.
وی تصریح کرد: فدراسیون والیبال سه دلیل برای برگزاری فینال در تهران را اعلام کرد که دلیل اول امنیت تهران ، دلیل دوم وجود سیستم ویدئو چک و دلیل سوم هم وجود سالن ۱۲ هزارنفری بود.که حتی از طرف فدراسیون والیبال با باشگاه مکاتبه ای صورت گرفت و از طرف باشگاه نیز جوابیه نامه بصورت مکتوب به خود فدراسیون اعلام شد.در آن جوابیه مکتوب اعتراضمان را به آن ها اعلام کردیم و اعلام نمودیم که به هیج وجه مورد قبول اورمیه نیست که بازی ها به صورت متمرکز در تهران باشد که نامه ها و مکاتبات مان نیز در باشگاه وجود دارد.
یوسفی ادامه داد:فدراسیون والیبال حتی به ادعای خود در خصوص امنیت و وجود سیستم ویدئو چک و انجام بازی ها در سالن ۱۲ هزارنفری آزادی پای بند نبود و بازی ها را در سالن تمرینی تیم ملی برگزار کرد که بسیار جالب و خنده دار بود.وحتی فدراسیون والیبال و سازمان لیگ چندین بار برنامه های ابلاغی خود را تغییر دادند که این نشان از ناهماهنگی و عدم مدیریت صحیح در اجرای مسابقات بود.
مدیرعامل باشگاه شهرداری اورمیه در خصوص ادعای برخی سایت ها در خصوص صورت جلسه و عدم خواندن صورت جلسه و اعتماد به یگان ویژه تهران هم گفت:بنده این شایعات را رد می کنم و چنین چیزی نگفته ام. در خصوص بازی فینال و عدم خواندن صورت جلسه را به هیچ وجه قبول ندارم و این ادعای آن ها کذبی بیش نیست .
وی اذعان نمود: به جرات می توانم بگویم که در سال ۱۳۹۳ کم حاشیه ترین باشگاه ، باشگاه شهرداری اورمیه بوده است و با کمک اهالی ورزش شرایط بی حاشیه را در باشگاه ایجاد نمودیم و به خوبی از نقد های سازنده خبرنگاران استفاده نمودیم.