جوانان اهر و هریس از درد بیکاری به خود می پیچند

آذوح: مشکل بیکاری قطعاً یکی از بزرگترین دغدغه هایی است که بر اثر تبعیض های فاشیستی رژیم فارس ایران در آزربایجان جنوبی بوجود آمده است.آزربایجان جنوبی با وجود دارا بودن معادن غنی طلا و مس همچنان از درد بیکاری به خود می پیچد چانچه اگر درآمدهای حاصل از این معادن در خود آزربایجان جنوبی سرمایه گزاری شود بدون شک مشکل مذکور برطرف خواهد شد اما رژیم فاشیست ایران با غارت معادن بزرگ آزربایجان جنوبی درآمدهای حاصل از این معادن را در شهرهای فارس نشین سرمایه گزاری و آباد میکند.
عباس فلاحی باباجان نماینده مردم اهر و هریس در مجلس ایران در نشست علنی امروز با بیان اینکه جوانان اهر و هریس از درد بیکاری به خود می پیچندٰ گفت:” در شرایط کنونی جوانان بیکار با مدارک لیسانس و فوق لیسانس به علت فقر توان ازدواج ندارند.
وی ادامه داد:” به طور حتم مردم اهر و هریس سهم بالایی در موفقیت دولت یازدهم داشته‌اند، اما این مردم در وضعیت خاصی قرار داشته و فرزندانمان از درد بیکاری به خود می پیچند.
وی افزود:” در شرایط کنونی جوانان بیکار با مدارک لیسانس و فوق لیسانس به علت فقر توان ازدواج ندارند، همچنین مردم شهری و روستایی توان بازپرداخت اقساط وام‌های زلزله رانداشته و از دولتمردان می خواهیم که نسبت به بخشش وام زلزله اقدام کنند، همچنین از وزیر راه می‌خواهیم نسبت به تکمیل جاده اهر تبریز اقدام کند.
فلاحی باباجان گفت:” همچنین از دولت می‌خواهیم که نگذارند که فرهنگیان و معلمان در پیخ و خم مشکلات زندگی نآمید شوندٰ فرهنگیانی که تربیت آینده سازان را بر عهده دارند و قطعا سازکار تربیت صحیح بدون توان و تإمین حقوق فرهنگیان میسر نیست.
گفتنی است شهرستان اهر یکی از بزرگترین مناطق محروم آزربایجان جنوبی است که با وجود گذشت بیش از سه سال از زلزله ای که تقریباً تمامی زیرساخت های این منطقه را ویران کرده اما همچنان در بسیاری از روستاهای این منطقه مردم در کانکس و چادر زندگی میکنند.
Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn