استاندار زنجان: ۲۰درصد واحدهای صنعتی استان تعطیل اند

آذوح: استاندار زنجان گفت: بیش از ۲۰ درصد واحدهای صنعتی موجود در استان زنجان به علت نبود مواد اولیه، سرمایه در گردش بدهی و معوقات بانکی تعطیل هستند.
به گزارش مهر، جمشید انصاری ظهر چهارشنبه دراولین کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان زنجان، با اشاره به رفع مشکلات واحدهای تولیدی افزود: مشکلات واحدهای تولید در ذیل دو کمیته تخصصی مشکلات عام واحدها و کمیته تخصصی مشکلات موردی واحدها کارشناسی و درصورت تصویب از سوی هر یک از این کمیته ها در کارگروه ذکر شده مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
انصاری به تدوین شیوه نامه اشاره کرد و افزود: تدوین شیوه نامه در خصوص کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید و شفاف شدن وظایف و اختیارات آن ضروری است و در این راستا تدوین شیوه نامه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید با محوریت دو موضوع مسایل و مشکلات عمومی واحدهای تولیدی و موانع موردی این واحدها از سوی سازمان صنعت، معدن و تجارت به عنوان دبیرخانه این کارگروه مورد توجه قرار گیرد.
وی افزود: کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید می تواند نقش ستادی در راستای فعالیت کارگروه های صنعت ومعدن و اشتغال ایفا کند.
استاندار زنجان به اهداف این شیوه نامه اشاره کرد و گفت: رفع موانع تولید، بررسی علل رکود یا توقف واحدهای تولیدی، بررسی راهکار رفع مشکلات اجتماعی نیروی کار و کمک به تسریع، تکمیل یا راه اندازی طرحهای نیمه تمام واحدهای تولیدی از جمله اهداف لازم برای کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید است.
وی گفت: مسئولین در سطح استانها از اختیارات قانونی لازم برای حل مشکلات مختلف منطقه خود برخوردار هستند و هیچ اختیاری برای حل مشکلات نیست که در حوزه وظایف مسئولان استانی نباشد چراکه این مهم بسته به نگرش خودمان است.
رئیس اتاق بازرگانی استان زنجان نیز در این جلسه گفت: بیش از ۸۰ درصد از مشکل واحدهای تولیدی در زنجان مربوط به تامین سرمایه در گردش است.
جمیلی گفت: با فعال شدن کار گروه تسهیل، بسیاری از مشکلات واحدهای تولیدی با ارائه برنامه ها رفع می شود.
مدیر کل امور اقتصادی استانداری زنجان در این جلسه گفت: تعارض قانون بین دستگاههاباعث می شود که حوزه صنعتی دچار رکود شود.
وی اظهار داشت: گاهی عمل به قوانین موجود در دستگاهی برای یک دستگاه دیگر مشکل ایجاد می‌کند که سبب می‌شود کارها پیش نرود و موجب رکود صنعت شود.
Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn